Pages

Nov 18, 2011

Bu devlet Kürtleri böyle delirtiyor işte

"Bu devlet Kürtleri böyle delirtiyor işte, öldürüyor, öldürdüğünün söylenmesini yasaklıyor, öldürdüğü söylendiğinde pişkince reddediyor, katilin adını havaalanına veriyor, sonra da “biz kardeşiz” diyor." Yazının tümü

Ahmet Altan - Dersim

3 comments:

Unknown said...

Altan ailesi ilgili de çok şeyler söyleniyor hem de belgeli olarak....
Özellikle 68 kuşağında yaptıkları hala konuşuluyor...
Hangisi doğru hangisi yanlış bilinmez ama ilk kadın pilotumuza atılan iftiraya inanmıyorum...
Fikrimi belirtmek istedim...
Türk-Kürt ayrımını hala devam ettirmek için bu tür yazılara başvurmak yerine , neden birlik olmak adına yazılar yazılmıyor anlamadım...Bunalrla uğraşacaklarına Sevr ve Mondros ile ülkeyi keyiflerine göre bölen uluslarla uğraşsınlar , güçleri yetiyorsa...Biz kendimize yapılan zulmün peşine düşmek yerine ülkemizde kardeşi kardeşe düşürmeye çalışıyoruz.Ülke de hep karışıklık olsun li lozan ile kaybettiklerini geri almaları kolay olsun değil mi ama ?

Gulsen said...

21. Yüzyılın filozofudur Sayın Altan; bir yazısında hakkımda yapılan iftiraları belgelendirin yazmayı bırakacağım demişti. Kimseden çıt çıkmadı tabii :))) Bu yazısıda baştan sona doğru yazılmış. İftira falan yok, yapılacak tek şey bize dayatılan resmi tarihten kurtulup gerçeği öğrenme yolunda biraz çaba sarfetmemiz oacaktır. Yazıyı buraya taşıyan değerli blog arkadaşıma teşekkür ederim.

Eleştirel Günlük said...

Tesekkurler Gulsen hocam.